Mors dag

unicef.se/gavoshop
unicef.se/gavoshop

Som bloggare för varenda unge vill jag vara med och förändra barns liv genom att skapa uppmärksamhet, sprida kunskap och hjälpa till att samla in pengar. Nu på söndag är det mors dag och UNICEF uppmanar alla att tänka på alla mammor världen över.

Syftet är inte enbart att hylla mammor och det jobb de utför och allt det de utstår, utan också att få oss som har någon slant över i slutet av månaden att köpa ett morsdagspaket i UNICEFs gåvoshop. Paketen innehåller näringsrik nötkräm mot undernäring och myggnät som skyddar mot malaria. UNICEF jobbar för alla barn runt om i världen. Gå in på https://unicef.se/gavoshop Där finns också andra gåvor, från någon hundralapp och upp. Jag kommer att köpa ett paket för att hylla min nu bortgångna mamma och ett för att hylla min dotter som också är en mamma, plus några extra paket för andra mammor som jag vill hylla, t ex i Gambia och Nepal.